Evenementencommissie

De vereniging streeft erna om jaarlijks diverse (duik)evenementen te organiseren voor al haar leden.
Zo worden er clubduiken georganiseerd waarbij op verschillende bekende en minder bekende duiklocaties te duiken zowel in zoet als in zoutwater.
Afhankelijk van het brevet van de duiker is deelname aan het evenement mogelijk.
Ook organiseert de evenementencommissie enkele grotere evenementen of uitstapjes.

Er wordt bijvoorbeeld speciaal voor de junior leden een survivalweekeinde georganiseerd, Noordzee duiken en andere evenementen.
De evenementen worden via deze website, Facebook, Twitter maar natuurlijk ook via de nieuwsbrief gecommuniceerd met de leden.
Voor alle evenementen, behalve de clubduiken is een inschrijving vereist, in sommige gevallen wordt een toeslag berekend omdat de vereniging de kosten niet dekkend krijgt.

Pinksterweekend
Traditiegetrouw organiseert Duikteam de Buddies jaarlijks voor haar leden tijdens Pinksteren een duikweekend.
Het start de vrijdag voorafgaande aan Pinksteren en duurt tot en met de Pinkstermaandag.

Het weekend staat in het teken van de (junior)leden die voor het eerst kennismaken met de flora en fauna  van het Grevelingenmeer en de Oosterschelde.  Dit alles gebeurt onder begeleiding van een instructeur.
Tijdens het weekend worden er dagelijks meerdere duiken georganiseerd.

Ook worden er voor de ScubaDoe junior leden snorkelactiviteiten georganiseerd om kennis te maken met het Grevelingenmeer terwijl de ouders genieten op het strand.
Hoewel het duiken en snorkelen centraal staan tijdens het weekend worden er ook diverse activiteiten georganiseerd voor de aanwezige familieleden.
Zo organiseert de vereniging op zaterdagavond een gezellige barbecue voor alle aanwezigen.