alt

Biologieles: Zeenaaktslakken

De vereniging organiseert een biologieles over zeenaaktslakken. Deze lezing wordt gegeven door Bas en Mirjam van der Sanden. Beide zijn zij biologiedocenten en zeer actieve duikers. Het belooft een interessante avond te worden! Ben jij er bij?

  • Voor wie?Alle leden
  • DatumDonderdag 4 maart - 19:30 tot 21:00 uur
  • Eigen bijdrageGratis

Zeenaaktslakken

Op donderdag 4 maart staat er weer een Buddiesavond gepland! Bas en Mirjam van der Sanden zijn beide biologiedocenten en zeer actieve duikers, zij komen voor de Buddies een interactieve avond verzorgen. Deze avond staat in het teken van een biologieles over zeenaaktslakken. Naast veel informatie over de diverse soorten, wordt er bijvoorbeeld ook uitgelegd waar je deze bijzondere dieren kunt vinden. Of zoals Bas en Mirjam zelf schrijven:

“Een speciale groep dieren die vooral in het voorjaar veel waargenomen kunnen worden, mits je weet waar je moet zoeken. Naast veel informatie over de diverse soorten kunnen de cursisten ook de nodige zoekbeelden ontwikkelen. De bijzondere anatomie van deze dieren wordt uit de doeken gedaan. De zoekkaart Nederlandse zeenaaktslakken ligt aan de basis van deze cursus. Het enige gevaar aan deze cursus is een slakkenverslaving.”

Wanneer en voor wie?

Door de huidige maatregelen zal de les waarschijnlijk online plaatsvinden. De avond start om 19:30 en de lezing zal om 19:45 aanvangen. De les zal ongeveer 1 uur duren.

De lezing is voor alle leden en is voor zowel jong als oud interessant en of je nu wel of niet duikt, dat maakt niet uit. Gezien de interactieve les zijn er maximaal 30 plaatsen. Schrijf je dus snel in!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onderwaterbiologie? Kijk dan eens op facebook of instagram, hier zie je ook mooie foto’s.

Of kijk eens op de website van Bas en Mirjam van der Sanden.

Datum Donderdag 4 maart - 19:30 tot 21:00 uur

Inschrijven

Inschrijven (nog) niet mogelijk.