alt

Buddies borrel

In deze digitale Buddies borrel gaan we online een spel spelen bedacht door Ben Linders gebaseerd op het aloude ganzenbord. Met daarin quiz vragen en team opdrachten over (uiteraard) duiken en de Buddies. Onderweg gebeuren er ook nog spannende dingen waarmee je punten kunt verdienen of verliezen. We spelen het spel in teams.

Benieuwd hoe dat gaat?
Zorg dan dat je erbij bent!

  • Voor wie?Alle leden
  • DatumWoensdag 17 maart - 19:15 tot 21:30 uur

Digitale Buddies borrel

Zoals de naam misschien al aangeeft wordt dit een digitale borrel. We zullen hiervoor naar alle leden die zich hebben ingeschreven een Teams uitnodiging versturen. Via die link kan dan worden deelgenomen aan de borrel. Met de link kan je de meeting bijwonen, dit kan via een computer, telefoon of tablet. Voor de meeting hoef je verder ook niks te downloaden, dit kan gewoon in de internet browser. Alhoewel het misschien wel wat makkerlijker werkt via de Teams app.

Planning

De borrel zal om 19:15 van start gaan en vanaf dat moment kan je dus online binnen lopen. Het eerste kwartier kan er dus gezellig wat bijgepraat worden.

Om 19:30 zal het programma van start gaan. Dit begint met een kleine presentatie van ongeveer 15 minuten van Matthijs over zijn onderwaterfotografie carrière tot nu toe met wat foto's en verhalen. Na de presentatie volgt het hoofditem van de avond, het online spel. Hiermee starten we rond 19:45 en zal maximaal 45 minuten duren. Tussendoor wordt er nog even pauze gehouden.

Na het spel is er nog even tijd om na te praten en sluiten we de borrel om 21:30.

Datum Woensdag 17 maart - 19:15 tot 21:30 uur

Inschrijven

Inschrijven (nog) niet mogelijk.