alt

Clubduik

Een clubduik is een dag waarbij we met zoveel mogelijk duikers van de vereniging twee duiken gaan maken in Zeeland. Er worden altijd twee duiken georganiseerd met daartussenin een lekkere lunch. Zo'n dag is dan vaak ook vertrekken om 8 uur 's ochtends en rond 5 uur 's middags weer terug in Tilburg.

Clubduik

Een duikvereniging zonder clubduiken is geen DUIKvereniging. Daarom organiseren we jaarlijks meerdere clubduiken, met of zonder thema. De ouderwetse clubduiken zijn lekker in Zeeland, in de Grevelingen of in de Oosterschelde. 

Wat moet je weten over een clubduik?

  • Een clubduik duurt een hele dag, maar je bent niet verplicht om beide duiken mee te maken. Je kunt er ook voor kiezen om alleen 's ochtends of alleen 's middags te komen duiken.
  • Een clubduik proberen we altijd op een zondag te organiseren zodat zoveel mogelijk duikers mee kunnen gaan.
  • Een clubduik wordt altijd voorzien van een typische buddieslunch (bijvoorbeeld broodjes knakworst met of zonder tomatensoep)
  • We zijn heel blij als iemand zich aanbied voor duikcoordinator (dit moet een 3-ster duiker of hoger zijn)

Waar gaan we heen?

We proberen altijd zoveel mogelijk rekening te houden met alle duikers. Helaas is dat soms moeilijk omdat je verschillen hebt in brevettering en het hangt daarom ook soms af van de inschrijvingen die we ontvangen. Daarom hebben we dit jaar drie verschillende duikplanningen gemaakt: een waarin we enkel naar de Grevelingen gaan, een waarbij een combinatie is van Oosterschelde en Grevelingen, en een waarbij we enkel naar de Oosterschelde gaan. Vervolgens kun je bij je inschrijving aangeven naar welke optie je voorkeur gaat (hierbij kun je meerdere opties aanvinken). 

Optie 1 Duik 1: Kabbelaar Scharendijke (betaald parkeren)
Duik 2: Dreischor Parkeerplaats
Optie 2 Duik 1: Zeelandbrug (Kentering Zierikzee = 10:35)
Duik 2: Dreischor Parkeerplaats
Optie 3 Duik 1: Zeelandbrug (Kentering Zierikzee = 10:35)
Duik 2: Zoetersbout (Buiten kentering)

 

Datum Zondag 19 mei

Inschrijven

Meer informatie omtrent uw persoonsgegevens vindt u in onze privacy policy. Voor vragen kunt u mailen naar info@debuddies.nl