alt

Familie evenement

Een evenement dat voor alle leden en hun familie en vrienden georganiseerd wordt. Denk hierbij aan een dagje dierentuin, een pretpark, een aquarium, middagje zwemmen, schaatsen, etc.

  • Voor wie?Alle leden en familie/vrienden
  • LocatieOorlogsmuseum Overloon
  • DatumZondag 10 november om 9:45
  • Eigen bijdrage€ 5,-
  • Eigen bijdrage niet leden€ 12,50

Het evenement

Ook vinden we het leuk om een evenement te organiseren waar alle leden mee naar toe kunnen en waar je dus geen duikbrevet voor nodig hebt. Je kunt dan ook je familie en/of vrienden meebrengen. Voorgaande jaren zijn we bijvoorbeeld naar de dierentuin geweest, naar een pretpark, een aquarium, een bioscoopfilm, tropisch zwemmen of zelfs gaan schaatsen.

Oorlogsmuseum Overloon

Op 10 november 2019 gaan we naar het oorlogsmuseum Overloon. De geschiedenis van Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. In het museum zijn meerdere tentoonstellingen met veel voertuigen en vliegtuigen die in de oorlog gebruikt werden. Aan de hand van 8 verhalen door de Tweede Wereldoorlog heen geleid.

Een indrukwekkend museum voor jong en oud. Het museum bevindt zich in Overloon, dus ook een film en de geschiedenis van Overloon tijdens de bezetting ontbreekt niet. Wil je al meer weten, neem dan een kijkje op de website van het museum.

Planning

We verzamelen om 09:45 op het parkeerterrein van de Praxis aan de Ringbaan-Zuid (bij de AaBe fabriek).

Graag contant en gepast betalen.
 

Datum en locatie Zondag 10 november om 9:45 Oorlogsmuseum Overloon

Inschrijven

Inschrijvingen zijn al gesloten.