alt

Get Wet Maritiem Indoor Training

De evenementencommissie is bezig met het organiseren van een training bij het Maritiem Trainingscentrum. Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor onder andere bedrijven, watersporters en duikers.

  • Voor wie?Alle leden
  • LocatieGet Wet Maritiem
  • DatumZondag 30 april - 8:00 tot 18:00 uur
  • Eigen bijdrage€ 60,-

Get Wet Maritiem verzorgt al meer dan 35 jaar de succesvolle maritieme indoor training voor watersporters uit Nederland, Duitsland en België. De training wordt uitgevoerd op de Heijplaat in Rotterdam in het grote overdekte zoetwater trainingsbad van STC-KNRM. Het zwembad heeft een gemiddelde watertemperatuur van ± 24 graden Celsius. Deze trainingslocatie is uniek in Nederland en zeer goed bruikbaar voor het trainen van watersporters. Als eindoefening hebben we een uur windkracht 7, storm, golven van 1½ meter, duisternis en bliksem.

Door het volgen van deze training leer je hoe je in het water kunt overleven. Iedereen die in het bezit is van een goede gezondheid en een zwemdiploma kan meedoen. Kinderen kunnen vanaf 14 jaar onder toezicht van een volwassene deelnemen. Deelname aan deze training is geheel op eigen risico.

Wil je meer lezen over de Get Wet Maritiem Indoor Training, kijk dan op de website van Get Wet.

Kosten en benodigheden

De kosten voor de training bedragen per lid € 60,00. Dit bedrag is zonder huur van spullen, maar inclusief lunch. Voor de training heb je een duik- of surfpak nodig met (duik)schoentjes. Indien je deze niet in bezit hebt, kun je deze huren voor € 12,50.

Verder heb je zwemkleding, een handdoek en eventueel badslippers nodig. Voor lensdragers wordt geadviseerd een sportbril of zwembril mee te nemen.

Er gelden een paar eisen aan dit evenement:

  • Iedereen is in het bezit van een zwemdiploma en heeft een goede gezondheid
  • Junioren (vanaf 14) mogen mee onder toezicht van een volwassene.
  • Kosten bedragen per lid 60,- (exclusief huur, inclusief lunch)
  • Opgeven betekent betalen, ook als je je later afmeld. Dit in verband met de hogere kosten voor het evenement.

Het evenement zit vol, dus de inschrijvingen zijn gesloten.

 

Datum en locatie Zondag 30 april - 8:00 tot 18:00 uur Get Wet Maritiem

Inschrijven

Inschrijvingen zijn al gesloten.