alt

MS Theo

Voor zondag 26 juni hebben we een leuk evenement op het programma staan. Alle leden van de Buddies kunnen hieraan meedoen! We hebben voor die dag de MS Theo afgehuurd.

  • Voor wie?Alle leden
  • LocatieDen Osse Haven (MS Theo)
  • DatumZondag 26 juni - 9:00 tot 17:00 uur

MS Theo

De MS Theo is een groot schip gelegen in de Den Osse haven (aan de Grevelingen). We gaan die dag op de Grevelingen varen.

Planning

Het idee is om in de ochtend een duik te maken, waarbij de snorkelaars (duikers in spe) de mogelijkheid hebben om te snorkelen! (Hier is wel een wetsuit voor nodig!) Na deze duik varen we richting de Grevelingendam waar we zeehonden gaan (proberen) spotten.
In de Grevelingen leeft een redelijke populatie zeehonden, het grootste deel verblijft over het algemeen aan de Grevelingendam in de buurt van de spuisluis… Geen garantie natuurlijk.

De boot zal in de ochtend rond 9:00 uitvaren, we zullen rond 17:00 weer terug zijn in Den Osse.

Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement, wel zijn er aan boord verschillende versnaperingen te koop (waaronder heerlijke uitsmijters).

Voor de snorkelaars

Ook zonder duikbrevet kun je van het Nederlandse onderwater leven genieten. Je kunt uitermate goed snorkelen in o.a. de Grevelingen en het Veerse meer. De watertemperatuur maakt een pak hierbij wel noodzakelijk.

Je kunt o.a. bij Decathlon voor een redelijke prijs een pak kopen, ook zijn er op marktplaats volop pakken te vinden. Je kunt natuurlijk ook nog altijd een pak van iemand lenen. Het is wel belangrijk dat dit goed past, een te groot pak geeft veel minder warmte dan een goed passend.

Datum en locatie Zondag 26 juni - 9:00 tot 17:00 uur Den Osse Haven (MS Theo)

Inschrijven

Inschrijvingen zijn al gesloten.