alt

Najaarsweekend 2023

Zoals elk najaar organiseren we ook dit jaar weer een najaarskamp. Dit weekend staat in het teken van de Oosterschelde en er zullen dus alleen stromingsduiken gemaakt worden. Dit is dus alleen bestemd voor duikers die in het bezit zijn van een 2-ster brevet of hoger. Dit jaar is het weekend van vrijdag 10 november tot en met zondag 12 november 2022.

  • Voor wie?Duikers (minimaal 2-ster)
  • LocatieDe Witte Boulevard
  • Datum10 tot 12 november
  • Eigen bijdrage€ 65,-

Meer informatie volgt

Meer informatie wordt nog toegevoegd...

Het weekend

Het najaarsweekend is een jaarlijks terugkerend evenement waarmee we in stijl het duikseizoen afsluiten. Het begint dan al goed koud te worden, maar dat houdt ons niet tegen om dit gezellige weekend te organiseren. We gaan dit weekend enkel in de Oosterschelde duiken en je moet daarom minimaal het 2-ster duikbrevet in bezit hebben. We verblijven het weekend in een groepsaccommodatie in Zeeland.

Bij het weekend is inbegrepen:

  • Eten en drinken
  • Slaapplaats
  • Een hele boel gezelligheid!

Planning

Tijdens het weekend zal er veel gedoken worden. Er worden 4-5 duiken georganiseerd, afhankelijk van de kentering. Het kenteringoverzicht kun je hieronder vinden. De duiklocaties worden vóór het weekend bekend gemaakt. Heb je nog suggesties voor duikstekken, laat het ons dan weten via het contactformulier of via de opmerkingen bij het inschrijfformulier.

Mocht je zin hebben om maar een dag op en neer te komen, dan kan dat natuurlijk ook! Geef dit dan in de opmerkingen bij het formulier aan.

Kosten

De eigen bijdrage zal tussen €xx,- en €xx,- bedragen voor het gehele weekend en voor één dag kost het €xx,00 (voor lunch en evt. avondeten).

Locatie

De locatie waar we dit jaar verblijven is de Witte Boulevard in Renesse. We hebben hier een huis gereserveerd voor 12 personen. Wat belangrijk is om te weten is dat je zelf een kussen en slaapzak en/of dekbed mee moet brengen. Voor een bed wordt gezorgd. Doordat er slechts 12 plekken beschikbaar zijn, betekent het Vol = Vol. 

Datum en locatie 10 tot 12 november De Witte Boulevard

Inschrijven

Inschrijvingen zijn al gesloten.