alt

Pinksterkamp - BBQ

Op het pinksterkamp organiseren we altijd op zaterdag een heerlijke barbecue. Hierbij is iedereen uitgenodigd, dit betekent dat je niet per se op de camping hoeft te staan. Je kunt op zaterdag mee komen duiken en aansluitend barbecuen. Of je komt alleen barbecuen dat kan natuurlijk ook!

  • Voor wie?Alle leden en familie/vrienden
  • LocatieCamping Klaverweide in Ellemeet
  • DatumZaterdag 27 mei om 18:00
  • Eigen bijdrage€ 5,-
  • Eigen bijdrage niet leden€ 12,-

De Barbecue

Op de zaterdag van het pinksterweekend staat er elk jaar weer een gezellige barbecue gepland. Iedereen is welkom om zich in te schrijven voor de barbecue. Dat betekent dat niet alleen duikers mee mogen barbecuen, maar ook ouders, broertjes, zusjes, oma's en opa's. Ook hoef je niet per se het gehele weekend op de camping te staan, je mag ook enkel de zaterdag komen om lekker te duiken of enkel mee te barbecuen. 

Kosten

Voor het barbecueën is alles geregeld, namelijk vlees, drank, stokbrood, salades, etc. en natuurlijk zorgen we ook voor de kinderen. Zijn er allergieën of andere dieetwensen, geef deze dan door via de opmerkingen bij het inschrijfformulier. Voor de barbecue vragen we een eigen bijdrage:

Leden  € 5,00
Niet-leden  € 12,00
Leden en niet-leden jonger dan 4 jaar  Gratis

 

Voor de betaling van de barbecue vind je meer informatie in de 'all you need to know' nieuwsbrief die kort voor aanvang van het Pinksterweekend wordt verstuurd. Inschrijven voor de barbecue kan tot en met donderdag 18 mei. Let op! Na 18 mei wordt het definitieve aantal doorgegeven aan de barbecue-leverancier, dat betekent dat je je na 18 mei niet meer kosteloos kunt afmelden. Je dient dan alsnog het bedrag te betalen voor de barbecue.

Datum en locatie Zaterdag 27 mei om 18:00 Camping Klaverweide in Ellemeet

Inschrijven

Eventuele opmerkingen, wensen, diëten of allergieën kunnen in dit tekstblok worden aangegeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Meer informatie omtrent uw persoonsgegevens vindt u in onze privacy policy. Voor vragen kunt u mailen naar info@debuddies.nl