alt

Pinksterkamp - Camping

Pinksterkamp is een weekend waar we ons richten op het duiken in de grevelingen. Dit doen we zodat iedereen met een geldig duikbrevet of in opleiding mee kan en de fantastische onderwaterwereld van Nederland kan ontdekken

  • Voor wie?All duikers met familie/vrienden
  • LocatieCamping Klaverweide in Ellemeet
  • Datum21 tot 25 mei

Wat is pinksterkamp

Pinksterkamp is een weekend waar we met behoorlijk wat leden van de vereniging en ouders / broers / zussen van die leden op een camping zitten in zeeland. Dit weekend staat in het teken van duiken in de grevelingen. We kiezen tijdens dit weekend specifiek voor de grevelingen zodat ook de jonge duikers van de vereniging de kans krijgen om te duiken en Zeeland onder water te beleven.

Standaard wordt er op zaterdag een barbecue georganiseerd waar we met z'n allen traditiegetrouw een gezellig avond hebben. Vaak wordt de avond dan nog afgesloten met een leuk spel of een quiz. En ten slotte brengen we de rest van de avond/nacht door bij het kampvuur totdat iedereen naar bed is.

Wat neem je mee

We staan op een camping dus je moet in ieder geval campeerspullen meenemen (tent, caravan, camper, etc.) dit kan je op het inschrijfformulier aangeven en natuurlijk ook alle andere benodigdheden voor een weekendje op de camping (kleding, slippers toiletspullen). Als duiker neem je al je duikspullen mee.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het pinksterarrangement bedragen € 200,00. Daarbij komt toeristenbelasting van € 1,46 per persoon per nacht. Voor een extra auto betaal je € 2,00 en voor een extra gast betaal € 2,50 per nacht (er wordt uitgegaan van 2 personen per plek inbegrepen in de arrangementsprijs). De kosten voor eventueel een hond bedragen € 2,50.

Het pinksterarrangement is van vrijdag 21 mei 2021 tot en met dinsdag 25 mei. Wil je al op donderdag komen, dan betaal je daarvoor het standaardtarief van € 29 per nacht. Bij de inschrijving kun je aangeven van welke dag tot welke dag je blijft in verband met de toeristenbelasting.

De factuur voor het arrangement ontvang je direct van de camping, zorg daarom dat je mailadres juist is ingevuld in het inschrijfformulier.

Wat staat er op de planning

Zoals al gezegd duiken we tijdens het pinksterkamp in de grevelingen. Tijdens het weekend zullen er 5 officiële duiken gepland staan (zaterdag twéé, zondag twéé en maandag ochtend nog één). De planning zal later bekend gemaakt worden.

Kan ik ook één dag komen?

Dat kan zeker! Lukt het niet om het hele weekend te komen, maar wil je wel één dag op en neer om te komen duiken, dan is dat uiteraard mogelijk. De briefing van de duik en het verzamelen is altijd vanuit de camping, maar hier kun je dan gewoon naar toe komen.

Wil je dus maar één of meerdere dagen komen, maar niet op de camping staan, vul dan NIET onderstaand formulier in! Laat de organisatie weten dat je wel mee wilt duiken, maar niet op camping komt te staan. Dit kan via de mail of via een appje. De organisatoren zijn Ries, Matthijs en Carlijn. Een mailtje kun je sturen naar evenementen@debuddies.nl

Aantal belangrijke aandachtspunten ten opzichte van voorgaande jaren

Vanuit de camping hebben wij nog de volgende informatie ontvangen die voor jullie van belang kan zijn:

  • Mochten er veel losse leden (zonder partner) zijn, dan zijn 3 leden per kampeerplaats toegestaan. Eén lid dient zich dan aan te melden als hoofdboeker.
  • Mochten er leden zijn met een voucher, dan graag dit aangeven --> Zie inschrijfformulier waar je dit aan ons door kan geven.
  • Ieder lid (hoofdboeker) per plaats ontvangt van de camping een eigen reserveringsbevestiging. Hiermee is ieder lid (hoofdboeker) zelf verantwoordelijk voor het naleven van de betalingsverplichting.
Datum en locatie 21 tot 25 mei Camping Klaverweide in Ellemeet

Inschrijven

Inschrijvingen zijn al gesloten.