alt

Pinksterkamp - Camping 2023

Pinksterkamp is een weekend waar we ons richten op het duiken in de Grevelingen. Dit doen we zodat iedereen met een geldig duikbrevet of in opleiding mee kan en de fantastische onderwaterwereld van Nederland kan ontdekken

  • Voor wie?All duikers met familie/vrienden
  • LocatieCamping Klaverweide in Ellemeet
  • Datum26 tot 29 mei

Wat is pinksterkamp

Pinksterkamp is een weekend waar we met behoorlijk wat leden van de vereniging en ouders / broers / zussen van die leden op een camping zitten in Zeeland. Dit weekend staat in het teken van duiken in de Grevelingen. We kiezen tijdens dit weekend specifiek voor de Grevelingen zodat ook de jonge duikers van de vereniging de kans krijgen om te duiken en Zeeland onderwater te beleven.

Standaard wordt er op zaterdag een barbecue georganiseerd waar we met z'n allen traditiegetrouw een gezellig avond hebben. Vaak wordt de avond dan nog afgesloten met een leuk spel of een quiz. En ten slotte brengen we de rest van de avond/nacht door bij het kampvuur totdat iedereen naar bed is.

Wat neem je mee

We staan op een camping dus je moet in ieder geval kampeerspullen meenemen (tent, caravan, camper, etc.) dit kan je op het inschrijfformulier aangeven en natuurlijk ook alle andere benodigdheden voor een weekendje op de camping (kleding, slippers toiletspullen). Als duiker neem je al je duikspullen mee.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het pinksterarrangement bedragen € 210,00 voor 2 personen (derde persoon is € 2,75 per nacht extra). Daarbij komt toeristenbelasting van € 2,04 per persoon per nacht. De kosten voor eventueel een hond bedragen € 2,50 per nacht.

Het pinksterarrangement is van vrijdag 26 mei 2023 tot en met maandag 29 mei 16:00. Wil je al op donderdag komen of blijf je tot en met dinsdag, dan betaal je daarvoor het standaardtarief van € 31,00 per nacht (voor 2 personen). Extra personen geldt weer € 2,75 per persoon per nacht. Bij de inschrijving kun je aangeven van welke dag tot welke dag je blijft in verband met de toeristenbelasting en de extra kosten.

De factuur voor het arrangement ontvang je direct van de camping, zorg daarom dat je mailadres juist is ingevuld in het inschrijfformulier.

Voorbeeld kosten

 

Twee personen
(donderdag t/m maandag)

Vier personen met hond
(vrijdag t/m maandag)

Vier personen
(donderdag t/m dinsdag)

Arrangementsprijs (vrijdag t/m maandag) € 210,00 € 210,00 € 210,00
Prijs extra personen (basis arrangement) € 0 2 pers x € 2,75 x 3 nachten = € 16,50 2 pers x € 2,75 x 3 nachten = € 16,50
Toeristenbelasting 2 pers x € 2,04 x 4 nachten = € 16,32 4 pers x € 2,04 x 3 nachten = € 24,48 4 pers x € 2,04 x 5 nachten = € 40,80
Prijs extra dag € 31,00 € 0 2 dagen x € 31,00 = € 62,00
Prijs extra personen (extra dagen) € 0 € 0 2 pers x € 2,75 x 2 nachten = € 11,00
Prijs hond € 0 3 nachten x € 2,50 = € 7,50 € 0
Totaal € 257,32 € 258,48 € 340,30

 

Wat staat er op de planning

Zoals al gezegd duiken we tijdens het pinksterkamp in de Grevelingen. Tijdens het weekend zullen er 5 officiële duiken gepland staan (zaterdag twéé, zondag twéé en maandag ochtend nog één). De planning zal later bekend gemaakt worden.

Kan ik ook één dag komen?

Dat kan zeker! Lukt het niet om het hele weekend te komen, maar wil je wel één dag op en neer om te komen duiken, dan is dat uiteraard mogelijk. De briefing van de duik en het verzamelen is altijd vanuit de camping, maar hier kun je dan gewoon naar toe komen.

Wil je dus maar één of meerdere dagen komen, maar niet op de camping staan, vul dan NIET onderstaand formulier in! Laat de organisatie weten dat je wel mee wilt duiken, maar niet op camping komt te staan. Dit kan via de mail of via een appje. Een mailtje kun je sturen naar evenementen@debuddies.nl

Sluiting inschrijvingen

Doordat de camping voor ons als vereniging een aantal plekken in reservering houdt, dienen wij de reserveringen op tijd door te geven. Inschrijven kan daarom tot 14 maart 2023. Na deze datum ben je zelf verantwoordelijk voor je reservering. Hierbij bestaat het risico dat je niet bij de vereniging op het veld kunt staan.

Datum en locatie 26 tot 29 mei Camping Klaverweide in Ellemeet

Inschrijven

Inschrijvingen zijn al gesloten.