alt

Najaarsweekend 2024

Zoals elk najaar organiseren we ook dit jaar weer een najaarskamp. Dit weekend staat in het teken van de Oosterschelde en er zullen dus alleen stromingsduiken gemaakt worden. Dit is dus alleen bestemd voor duikers die in het bezit zijn van een 2-ster brevet of hoger. Dit jaar is het weekend van vrijdag 1 november tot en met zondag 3 november 2024.

  • Voor wie?Duikers (minimaal 2-ster)
  • LocatieDe Witte Boulevard
  • Datum1 tot 3 november

Het weekend

Het najaarsweekend is een jaarlijks terugkerend evenement waarmee we in stijl het duikseizoen afsluiten. Het begint dan al goed koud te worden, maar dat houdt ons niet tegen om dit gezellige weekend te organiseren. We gaan dit weekend enkel in de Oosterschelde duiken en je moet daarom minimaal het 2-ster duikbrevet in bezit hebben. We verblijven het weekend in een groepsaccommodatie in Zeeland.

Bij het weekend is inbegrepen:

  • Eten en drinken
  • Slaapplaats
  • Een hele boel gezelligheid!

Planning

Tijdens het weekend zal er veel gedoken worden. Er worden 4 duiken georganiseerd. Het kenteringoverzicht kun je hieronder vinden. De duiklocaties worden vóór het weekend bekend gemaakt. Heb je nog suggesties voor duikstekken, laat het ons dan weten via de opmerkingen bij het inschrijfformulier.

Mocht je zin hebben om maar een dag op en neer te komen, dan kan dat natuurlijk ook! Geef dit dan in de opmerkingen bij het formulier aan.

Kenteringen 1 tot 3 november 2024

Kentering
Dag Hoogwater Laagwater
Vrijdag 03:25
15:40
09:15
21:35
Zaterdag 03:55
16:05
09:45
22:00
Zondag 04:25
16:40
10:15
22:25

 

Kosten

De exacte kosten voor het weekend worden later nog bekendt gemaakt. Maar dit zal waarschijnlijk weer rond de 65 euro liggen.

Locatie

De locatie waar we dit jaar verblijven is de Witte Boulevard in Renesse. We hebben hier een huis gereserveerd voor 12 personen. Wat belangrijk is om te weten is dat je zelf een kussen en slaapzak en/of dekbed mee moet brengen. Voor een bed wordt gezorgd. Doordat er slechts 12 plekken beschikbaar zijn, betekent het Vol = Vol.

Datum en locatie 1 tot 3 november De Witte Boulevard

Inschrijven

Geef in de opmerkingen aan wanneer je wilt komen
Als je met de auto op het terrein wilt, hebben we vooraf je kenteken nodig.
Voor elke duik is er een duikcoordinator nodig, om te voorkomen dat dit altijd dezelfde mensen zijn willen we hier graag van te voren een planning voor maken. Het kan zijn dat je helemaal niet hoeft en anders maximaal 1 duik.

Meer informatie omtrent uw persoonsgegevens vindt u in onze privacy policy. Voor vragen kunt u mailen naar info@debuddies.nl