Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid van zowel de snorkelopleidingen als de duikopleidingen staan bij ons hoog in het vaandel. De snorkeltrainingen en duiktrainingen worden daarom verzorgt door gecertificeerde instructeurs en ervaren duikers binnen de vereniging.

Meedoen met de clinic

Duikteam de Buddies verzorgt op twee zondagen in mei een clinic waar je aan mee kan doen als je een keer wilt proberen te duiken. Vanuit de gemeente hebben wij de gelegenheid gekregen om tijdens het vrijzwemmen een clinic te verzorgen waar kinderen vanaf 8 jaar met een persluchtfles onderwater gaan. Je gaat dan met een klein flesje onderwater om te ervaren wat duiken is. De kinderen worden begeleid door gecertificeerde instructeurs en er zal iemand op de kant aanwezig zijn voor het eventueel beantwoorden van vragen en het helpen van de kinderen op de kant.

Minimale eisen

  • Minimaal 8 jaar oud
  • Minimaal diploma A en B

Kosten

Aan de clinic zijn geen extra kosten verbonden enkel de entree voor het vrij zwemmen wat betekent dat je daarna nog lekker in het zwembad kan blijven.

locatie en tijd Zondag 13 en zondag 27 mei 14:00 - 16:00 Zwembad de Reeshof

Kun je niet op deze data?

Ben je verhinderd op deze twee dagen, geen getreur! Je kunt ja via deze pagina namelijk ook aanmelden voor een proefles. Wij zullen aan de hand van je aanmelding contact met je opnemen om een keertje bij onze vereniging te komen proefzwemmen.