alt

Over ons

Duikteam de Buddies is een duikvereniging met meer dan 40 jaar ervaring met duik- en snorkelopleidingen voor jeugd en volwassenen. Wekelijks zijn we te vinden in het zwembad van Sportcentrum de Reeshof. Daarnaast organiseren we verschillende evenementen door het jaar heen.

De vereniging

Duikteam de Buddies is een duikvereniging op recreatieve basis met als doel de onderwatersport te beoefenen en toegankelijk te maken voor iedereen. Het gehele jaar worden er wekelijks conditie- en vaardigheidstrainingen georganiseerd in Sportcentrum Reeshof. Ook worden er diverse evenementen georganiseerd.

De duikvereniging is opgericht in 1978 en is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). De NOB is erkend door het Ministerie van 'Volksgezondheid, Welzijn en Sport' en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF, de wereldduikfederatie CMAS en de Europese duikfederatie EUF.

De duikverenigingen kent ongeveer 75 leden en biedt opleidingen in verenigingsband aan tot sportduiker vanaf 14 jaar. Voor Kinderen vanaf 8 jaar worden wekelijks snorkelvaardigheden aangeboden met daarnaast ook persluchtlessen.

Ontdek de sfeer van de club

Schildpad duiken Eqypte
Pinksterkamp
Schildpad duiken Eqypte
Clubduiken
Schildpad duiken Eqypte
Najaarsweekend
Schildpad duiken Eqypte
Kampvuur
Schildpad duiken Eqypte
Barbecue

Wil je nog meer foto's zien? Bekijk het fotoboek

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over de vereniging, het lidmaatschap, duikopleidingen of iets anders? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of benader via één van onze social media kanalen.

Contact opnemen

Volg ons op socialmedia

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

alt

Kom eerst een keer proberen

Ontmoet onze vrijwilligers

Duikteam de Buddies vrijwilliger Ries Coomans

Ries Coomans

 
Duikteam de Buddies vrijwilliger Sjors Pijpers

Sjors Pijpers

 
Duikteam de Buddies vrijwilliger Mari Pijpers

Mari Pijpers