Corona update - 13 april

Nieuws

Afgelopen dinsdag 13 april mochten we weer luisteren naar de persconferentie. In deze persconferentie is de huidige lockdown wederom verlengd, maar wel met de kanttekening dat nu per week wordt gekeken naar het maatregelenpakket. Voor nu betekent dat dus helaas dat het zwembad nog dicht blijft. Tot wanneer de trainingen niet doorgaan is op dit moment niet duidelijk, vooralsnog betekent het dat we de komende 2 weken (t/m 27 april) in ieder geval niet trainen.

Wekelijks zal door het kabinet bekeken worden wat er met de maatregelen gebeurt. Wij zullen jullie daar dan ook van op de hoogte houden. Het kabinet heeft een openingsplan opgezet waarin je kunt zien wat op dit moment het plan is. Hierin staat niet heel duidelijk het zwembad opgenomen, wel staat er bij 11 mei "sporten binnen toegestaan". Of dit ook betrekking heeft op het zwembad dat moeten we dan gaan zien. Dit openingsplan is ook geheel afhankelijk van de ontwikkelingen in besmettingen en de voortgang in het vaccineren.

Als er vragen zijn dan kun je deze stellen aan het bestuur.

Wil je zelf ook de ontwikkelingen bij het zwembad en andere gemeentelijke accommodaties lees dan verder op Sport in Tilburg.