Corona update - 15 februari

Vrijdag 18 februari 2022
Nieuws

Afgelopen dinsdag was er weer een persconferentie en dit keer met nog meer goed nieuws. De maatregelen gaan flink versoepelen en ook voor het zwembad komen enkele maatregelen te vervallen. Onderstaande versoepelingen gelden vanaf 25 februari 2022, dat betekent dat ze voor ons gelden voor de trainingen vanaf 1 maart.

  • De 1,5 meter maatregel komt te vervallen
  • Er is geen sprake meer van de corona-check app
  • Er is voor de senioren geen sprake meer van zwemmen op inschrijving (let op komende dinsdag 22 februari dus nog wel!)
  • Mondkapjes zijn niet meer verplicht, maar een adviesĀ 

Wij willen jullie wel nog steeds vragen om nog enige afstand te bewaren en rekening met elkaar te houden. Dat betekent ook dat wanneer je klachten hebt je nog steeds thuis blijft. Voor de senioren geldt ook nog steeds dat er in de breedte zal worden gezwommen tenzij het aantal senioren op een avond beperkt is.

Wij hopen dat voorlopig de versoepelingen stand houden. Als bestuur houden we uiteraard de ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de impact op het zwembad en onze vereniging in de gaten. Mocht hier iets in veranderen dan stellen we jullie hier van op de hoogte. Indien er vragen zijn, kun je ook altijd terecht bij het bestuur.

Wil je zelf ook de ontwikkelingen bij het zwembad en andere gemeentelijke accommodaties lees dan verder opĀ Sport in Tilburg.