Corona update - 23 maart

Nieuws

Afgelopen dinsdag 23 maart heeft de zoveelste persconferentie plaatsgevonden. In deze persconferentie is de huidige lockdown wederom verlengd en wel tot en met dinsdag 20 april 2021. Vanuit de vorige persconferentie was er wat hoop toen de zwemlessen voor kinderen tot en met 12 weer hervat werden. Maar toch lopen de besmettingen weer op en heeft dat er toe geleid dat het zwembad voor ons nog dicht blijft. De trainingen gaan daarom in ieder geval tot en met dinsdag 20 april niet door.

Op dinsdag 13 maart volgt er weer een persconferentie waarin we natuurlijk hopen dat het de goede kant op gaat met de besmettingen en dit leidt tot het openen van het zwembad.

Wat hadden we jullie weer graag mogen ontmoeten op het zwembad en we balen er van dat dit nu nog zeker een maand langer gaat duren. Om elkaar toch als vereniging te kunnen blijven ontmoeten hebben we al verschillende online activiteiten georganiseerd. We hopen dat we in de komende periode nog iets leuks kunnen organiseren zodat we elkaar toch een beetje kunnen zien en spreken. Dan wel niet fysiek op het zwembad, maar wel online.

Dit weekend wordt de klok verzet en wordt het weer later donker. Het kabinet heeft daarom besloten om de avondklok vanaf 31 maart te verplaatsen van 21:00 naar 22:00. Dat betekent in ieder geval dat je weer een uurtje langer hebt om van Zeeland naar huis te rijden na een avondduikje. Of vanuit een leuke zoetwaterstek natuurlijk. Blijf lekker actief bezig en zorg natuurlijk dat je je aan de maatregelen houdt.

We hopen jullie allemaal weer snel te mogen treffen. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent het zwembad.

Wil je zelf ook de ontwikkelingen bij het zwembad en andere gemeentelijke accommodaties lees dan verder op Sport in Tilburg.