Nieuwe pagina op de website

Zaterdag 16 januari 2021
Website

We hebben de website uitgereid met een nieuwe pagina. Op deze pagina verzamelen we al het nieuws over onze vereniging.

Nieuwe features

• Laatste drie gepuliceerde evenmenten of nieuws items worden uit gelicht op de homepage.
  • Een overzicht pagina waar je all het nieuws en evenementen kan vinden, gesorteerd op publicatie datum, https://www.debuddies.nl/de-vereniging/nieuws
  • Een nieuw soort pagina¬†"Nieuws" deze pagina's hebben een erg breed doel, zo kunnen hier updates over het zwembad in gepuliceerd worden, interesanten artikelen die we graag met jullie willden delen, verhalen of avonturen van andere buddies, maar ook bijvoorbeeld inschrijf formulieren voor activiteiten die niet onder de evenmenten vallen, zoals bijvoorbeeld de keuringen, opleidings info avond enzovoorts.

Verder hebben we het "Nieuws" onderverdeelt in verschillende categorieen zodat je sneller kan zien waar het overgaat en staat de publicatie datum vermeld bij het artikel. Voorbeelden van categorieen zijn, Nieuws, Bestuur, Website, Junioren, Senioren.

De Nieuws overzicht pagina
De nieuwe nieuws pagina