Collectieve verzekering

Wanneer je lid wordt van Duikteam de Buddies wordt je automatisch lid van de Nederlandse Onderwatersportbond (NOB). Als lid van de NOB ben je ook collectief verzekerd.

Wat houdt het in?

Inbegrepen bij de lidmaatschap van Duikteam de Buddies behoort het collectieve lidmaatschap van de Nederlandse Onderwaterbond (NOB). En inbegrepen bij het lidmaatschap van de NOB behoort de collectieve verzekering. De collectieve verzekering bestaat uit een aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering waar jij als duiker aanspraak op kan doen. 

Aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor aansprakelijkheid bij personenschade of zaakschade. Je bent dan verzekerd tijdens all onderwatersportactiviteiten. Breng je zelf schade toe aan personen of zaken dan kun je via de NOB een schadesclaim indienen.

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering

Ongevallenverzekering

De ongevallenverzekering zit ook inbegrepen bij het lidmaatschap van de NOB. We hopen dat je het niet nodig zult hebben, maar mocht je ooit een duikongeval krijgen dan is er vanuit de NOB een ongevallenverzekering geregeld. Middels deze verzekering ben je verzekerd voor het geval je overlijdt of blijvend invaliden wordt ten gevolgen van een ongeval. De verzekering is van kracht gedurende all onderwatersportactiviteiten dus ook tijdens de rit naar de duikstek toe of terug. Ten slotte geldt de verzekering ook als je activiteiten of werkzaamheden verricht voor de NOB of onze vereniging.

Lees meer over de ongevallenverzekering