Nederlanse Onderwatersportbond

De Nederlandse Onderwatersportbond (NOB) is de organisatie waar wij als duikvereniging zijn aangesloten. Via een lidmaatschap bij de NOB krijg je vele voordelen en ben je collectief verzekerd.

De NOB

Inbegrepen bij de lidmaatschap van Duikteam de Buddies behoort het collectieve lidmaatschap van de Nederlandse Onderwaterbond (NOB). De NOB is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF, de wereldduikfederatie CMAS en de Europese duikfederatie EUF. De bond stelt zich op als dienstverlener, belangenbehartiger en loket voor alle vragen met betrekking tot de onderwatersport. Het lidmaatschap van de Nederlandse Onderwater Bond (NOB) loopt gelijk aan het kalenderjaar en wordt verrekend via de maandelijkse contributie van Duikteam de Buddies.

De bond stelt zich op als dienstverlener, belangenbehartiger en loket voor alle vragen met betrekking tot de onderwatersport. Het lidmaatschap van de Nederlandse Onderwater Bond (NOB) loopt gelijk aan het kalenderjaar en wordt verrekend via de maandelijkse contributie van Duikteam de Buddies.

Ga naar onze lidmaatschappen