alt

Binnen en Buiten locaties

Duikteam de Buddies kent twee vaste locaties waar snorkel- en duiktrainingen gegeven worden. Voor de wekelijkse zwembadlessen is dit het zwembad in 'Sportcentrum de Reeshof' en voor de duikopleidingen is dit de plas 'Het Wijckermeer'.

Binnenlocatie

Sportcentrum de Reeshof

Het gehele jaar worden er wekelijks conditie- en vaardigheidstrainingen georganiseerd in het Gemeentelijk sportcentrum Reeshof, Tilburg. Elke week trainen wij hier op dinsdag van 19:00 tot 21:00 in het doelgroepenbad. Wij zwemmen in het 25 meter doelgroepenbad wat is voorzien van een verstelbare bodem wat ideaal is voor de beginnende junioren of senioren tijdens de duik- en snorkelopleidingen.

Handige informatie
Adres: Heereveldendreef 8-10
5043 EX, Tilburg
Website: https://www.sportintilburg.nl/
Buitenlocatie

Het Wijckermeer

Voor de diverse duikopleidingen wordt eveneens gebruik gemaakt van een buitenwaterlocatie, het Wijckermeer. De voormalige zandafgraving en zoetwaterplas is eigendom van de Gemeente Tilburg en de Tilburgse Waterwin Maatschappij en is niet publiekelijk toegankelijk. Er mogen slechts een beperkt aantal met verenigingen uit de regio Tilburg gebruik maken van de zoetwaterplas waardoor het een uitstekende locatie is voor de duikers in opleiding. In het Wijckermeer zijn tevens enkele platforms neergezet zodat we hier onze oefeningen op kunnen doen.

Duikteam de Buddies maakt van medio maart tot en met oktober op de maandagavond vanaf 18:30 uur gebruik van deze locatie.

Handige informatie
Adres: Vosheining 3
5032 PD, Tilburg
alt

Kom eerst een keer proberen

Wat er nog meer inbegrepen is bij een Buddies lidmaatschap

Collectief verzekerd

De leden van Duikteam de Buddies zijn als NOB-lid automatisch collectief verzekerd voor aansprakelijkheid en tegen de blijvende gevolgen van (duik)ongevallen.

Hoe werkt het

Automatisch lid NOB

Automatisch inbegrepen bij het lidmaatschap van Duikteam de Buddies behoort het collectieve lidmaatschap van de Nederlandse Onderwaterbond (NOB)

Meer over de NOB

Club evenementen

Toegang tot alle (duik) gerelateerde club evenementen die Duikteam de Buddies gedurende het jaar organiseert voor haar leden en familie.

Evenementenkalender