alt

Senioren

Het seniorenlidmaatschap is voor leden met de leeftijd vanaf 16 jaar. Met het seniorenlidmaatschap kun je wekelijkse snorkel- en duiktrainingen volgen en meedoen met verschillende leuke evenementen.

Het seniorenlidmaatschap

Wat ga je leren?

Wekelijks trainen onze leden op dinsdagavond in het zwembad van Sportcentrum de Reeshof. Tijdens de trainingen worden snorkel- en duiktechnieken gecombineerd met conditie en spelactiviteiten. Bij de senioren ligt de nadruk meer op het snorkelen en de conditie dan het duiken zelf.

Wekelijkse snorkellessen

Tijdens de snorkellessen wordt er gewerkt aan de techniek, vaardigheden en conditie. Denk hierbij aan de snorkeltechniek, het onderwaterzwemmen, het te water gaan, reddingsgrepen en buddy breathen. Deze vaardigheden worden gecombineerd met conditie-oefeningen en spelelementen.

Schildpad duiken Eqypte
Wekelijkse training
duiktraining zwembad reeshof
Persluchttraining

Wat zijn de kosten

De contributie voor het seniorenlidmaatschap is €22,00 per maand. Bij het inschrijven brengen we eenmalig inschrijfkosten in rekening. Deze kosten bedragen €40,00 en wordt gebruikt om je in te schrijven bij de de Nederlandse Onderwaterbond (NOB). Deze kosten worden tegelijkertijd afgeschreven met de eerste contributiebetaling.

Praktische informatie

Lestijden en locatie Dinsdag 20:00 - 21:00 Zwembad de Reeshof

Het kan zijn dat lessen niet doorgaan vanwege bijvoorbeeld een nationale feestdag. Op de jaarkalender kun je zien of er wijzigingen is in de dag waarop je les krijgt of dat de les komt te vervallen.

Ga naar de jaarkalender
alt

Kom eerst een keer proberen

Binnen- en buitenlocatie

Het gehele jaar worden er wekelijks conditie- en vaardigheidstrainingen georganiseerd in het Gemeentelijk sportcentrum Reeshof, Tilburg. Het 25 meter diepe bad is voorzien van een verstelbare bodem, wat ideaal is voor de beginnende snorkelaars of duikers. Daarnaast hebben we ook een buitenlocatie: het Wijckermeer. In het voorjaar geven we dus ook trainingen op deze locatie!

Lees Meer
Zwembad in de Reeshof
Zwembad in de Reeshof
Snorkelaars met de uitrusting aan
Snorkelaars met de uitrusting aan

Wat heb je nodig om te snorkelen?

Om te kunnen snorkelen heb je een aantal materialen nodig. De snorkelmaterialen die je nodig hebt om te kunnen snorkelen, hebben wij voor je op een rijtje gezet. Daarnaast vind je meer informatie over de winkels waar je terecht kunt.

Voor meer informatie over de snorkelmaterialen kun je altijd terecht bij onze trainers en instructeurs.

Lees Meer

Wat er nog meer inbegrepen is bij een Buddies lidmaatschap

Collectief verzekerd

De leden van Duikteam de Buddies zijn als NOB-lid automatisch collectief verzekerd voor aansprakelijkheid en tegen de blijvende gevolgen van (duik)ongevallen.

Hoe werkt het

Automatisch lid NOB

Automatisch inbegrepen bij het lidmaatschap van Duikteam de Buddies behoort het collectieve lidmaatschap van de Nederlandse Onderwaterbond (NOB)

Meer over de NOB

Club evenementen

Toegang tot alle (duik) gerelateerde club evenementen die Duikteam de Buddies gedurende het jaar organiseert voor haar leden en familie.

Evenementenkalender